چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 93845
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1397 - 10:16
    افسانه گنبد آهنین فرو ریخت؛

    جزئیات شلیک بیش از 60 موشک از سوریه به ۱۰ مرکز مهم نظامی رژیم صهیونیستی درپاسخ به حملات / انهدام دو فروند هواپیمای جنگی صهیونیستی/ دستور اسرائیل برای مخفی نگهداشتن اطلاعات حمله+فیلم وعکس

    توپخانه ارتش سوریه در پاسخ به حملات موشکی، چند مرکز نظامی صهیونیست ها را به شدت در جولان اشغالی هدف قرار داد و نیروهای متجاوز را غافلگیر کرد.

    جزئیات شلیک بیش از 60 موشک از سوریه به ۱۰ مرکز مهم نظامی رژیم صهیونیستی درپاسخ به حملات / انهدام دو فروند هواپیمای جنگی صهیونیستی/ دستور اسرائیل برای مخفی نگهداشتن اطلاعات حمله+فیلم وعکس

    نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه ماجراجویی های خود در سوریه، لحظات اولیه روز پنج شنبه مواضع نیروهای سوری را در استان قنیطره از جمله شهر «البعث، خان ارنبه و...» هدف قرار دادند


    **در ادامه اخبار لحظه به لحظه این درگیری مخابره می‌شود:



    ۰۶:۴۵: براساس اطلاعات به دست آمده، در جریان حملات ساعات گذشته رژیم صهیونیستی، دهها موشک توسط پدافند هوایی ارتش سوریه در آسمان شهرهای دمشق و قنیطره منهدم شد اما تعدادی از این موشک ها به یک انبار سلاح و سایت پدافند هوایی اصابت کردند.

    ۰۵:۴۵: یک منبع میدانی اعلام کرد: یک موشک دیگر صهیونیست ها در آسمان شهر حمص منهدم شد.

    ۰۵:۴۰: نیروهای پدافند هوایی ارتش سوریه درصدد بودند با موشک های S۲۰۰ یکی از جنگنده های رژیم صهیونیستی را در نزدیکی منطقه طبریا» در شمال فلسطین اشغالی هدف قرار دهند اما این موشک ها توسط سامانه های دفاعی صهیونیست ها رهگیری شدند.

    ۰۵:۳۷: رژیم صهیونیستی به شهرک نشین ها خود در نزدیکی مرزهای لبنان دستور داده تا مناطق را تخلیه کنند و به سمت پناهگاه ها حرکت کنند.

    ۰۵:۳۰: حملات خمپاره ای جبهه مقاومت علیه مواضع صهیونیست ها در جولان اشغالی دوباره از سر گرفته شد؛ مقامات رژیم صهیونیستی پناهگاه های «کریات و شمونا» را در منطقه «الجلیل» بر روی شهرک نشین ها باز کردند.

    ۰۵:۲۴: جنگنده های رژیم صهیونیستی مناطق «سعسع و الدریج» را در حومه شهر دمشق هدف قرار دادند؛ جنگنده های رژیم صهیونیستی تلاش کردند پایگاه نظامی هنگ ۱۱۶ را هم در حومه شهر الضمیر هدف قرار دهند اما با واکنش به موقع پدافند هوایی موشک های شلیک شده در آسمان منهدم شدند.

     


    ۰۵:۱۰: حملات موشکی رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن پایگاه نیروهای مقاومت حزب الله لبنان در شهر القصیر در استان حص ناکام ماند و پدافند هوایی توانست موشک های شلیک شده را در آسمان منهدم کند.

    ۰۵:۰۰براساس تازه ترین خبرها ۴ موشک دیگر صهیونیست ها درآسمان قلمون غربی منهدم شد.

    *****
    **جزئیات تجاوز نیمه‌شب اسراییل به خاک سوریه و پاسخ سوریه به این حملات
     

    یک منبع میدانی جزئیات این حملات اشاره کرد و گفت: ارتش رژیم صهیونیستی در گام نخست مواضع ارتش سوریه را در استان قنیطره با شلیک موشک نشانه گرفت.

    این منبع میدانی افزود: صهیونیست ها تصور می کردند نیروهای ارتش سوریه مانند گذشته به تجاوز نظامی آنان واکنش نمی دهند اما امشب محاسبات آنان اشتباه از آب درآمد و در جولان اشغالی غافلگیر شدند.
    تصویری از پاسخ موشکی سوریه به تجاوز رژیم صهیونیستی


    وی با بیان این که صهیونیست ها در حملات امشب واکنش قاطع ارتش سوریه را پیش بینی نکرده بودند، گفت: نیروهای سوری پس از چند ماه خویشتن داری، ضربه مهلکی را به صهیونیست ها وارد کردند که دیگر هیچ گاه فراموش نکنند.

    این منبع میدانی تصریح کرد: توپخانه ارتش سوریه  در پاسخ به حملات موشکی، چند مرکز نظامی صهیونیست ها را به شدت در جولان اشغالی هدف قرار داد و نیروهای متجاوز را غافلگیر کرد.

    پس از حملات توپخانه ای ارتش سوریه، جنگنده های ارتش رژیم صهیونیستی به پرواز درآمدند و ۴ موشک به سمت مناطق شمالی استان قنیطره و جنوب غرب استان دمشق شلیک کردند که پدافند هوایی سوریه تمامی موشک ها را در هوا منهدم کرد.


    لاشه موشک منهدم‌شده اسراییل
     


    همزمان با ادامه حملات رژیم صهیونیستی، یگان های موشکی ارتش سوریه، ۱۰ پایگاه نظامی حساس صهیونیست ها را در جولان اشغالی هدف قرار دادند تا معادلات میدانی در این محور به طور کامل تغییر کند.

        براساس اطلاعات به دست آمده، در حملات موشکی ارتش سوریه، پایگاه نظامی الکترونیکی و راداری، پایگاه نظامی سِری در مرز جولان، پایگاه بزرگ نظامی مخصوص شبکه‌های بی سیم، پایگاه بزرگ نظامی پارازیت راداری، رصدخانه یک واحد سلاح دقیق- پایگاه فرود بالگردهای نظامی، ستاد فرماندهی تیپ ۸۱۰، ستاد گردان نظامی صهیونیست ها در منطقه «هرمون» و مقر زمستانی واحد ویژه ارتش رژیم صهیونیستی هدف قرارگرفته شدند.

     همزمان با حملات موشکی و توپخانه ای ارتش سوریه، تمامی مناطق شمالی فلسطین اشغالی تخلیه شدند و شهرک نشینان به سمت پناهگاه ها یا حومه فرودگاه متواری شده اند و تاکنون آماری از تلفات صهیونیست ها منتشر نشده است.


    این منبع میدانی واکنش نیروهای ارتش سوریه را پیام روشن برای صهیونیست ها توصیف کرد و گفت: صهیونیست ها اگر بخواهند به تجاوزگری های خود در سوریه ادامه دهند باید منتظر هدف قرار گرفتن شدن عمق سرزمین های اشغالی باشند؛ در لحظات اولیه حداقل ۵۷ موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده است.


        براساس اعلام منابع میدانی، در حملات موشکی امشب ارتش سوریه، پایگاه ها و مقرهایی که صهیونیست ها برای جنگ آینده با جبهه مقاومت در مرزهای جولان پیش بینی کرده بودند به طور کامل منهدم شد؛ حملات موشکی ارتش سوریه به فرماندهی گروه هفتم (هنگ ۱۳۷) انجام شده است.

    یگان های ارتش سوریه در ادامه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه «جبل الشیخ» در جولان اشغالی موشک باران کردند؛ همزمان پدافند هوایی هم موشک های صهیونیست ها را دوباره در جنوب غرب دمشق رهگیری و منهدم کرد.

    براساس اطلاعات به دست آمده، همزمان با حملات و تحرکات صهیونیست ها، گروه های تروریستی حملاتی را علیه نیروهای سوری در شهرک «الحضر» انجام دادند اما با واکنش قاطع  نیروهای ارتش، دفاع مردمی و هنگ جولان سوریه ناکام ماندند و ۲۰ تن از عناصر خود را در جریان درگیری ها از دست دادند.

    رژیم صهیونیستی همزمان با حملات تروریست ها، یک موشک زمین به زمین به سمت نیروهای سوری شلیک کرد که در نزدیکی شهرک «الحضر» اصابت کرد اما این اقدام هم نتوانست به تروریست ها برای پیشروی کمکی کند.


     برخی منابع خبری مدعی شدند که رژیم صهیونیستی به پایگاه گروه ۱۰ ارتش سوریه حمله موشکی کرده اما یک منبع میدانی با تکذیب این خبر گفت: حمله به این پایگاه نظامی گزارش نشده است.

    این منبع میدانی افزود: رژیم صهیونیستی دقایقی قبل ۳ موشک به سمت منطقه «الکسوه» در حومه شهر دمشق شلیک کرد اما پدافند هوایی ارتش سوریه موشک ها را رهگیری و منهدم کرد.


    براساس آخرین اخبار به دست آمده، صهیونیست ها دوباره چند موشک هم به سمت شهر «البعث» در استان قنیطره شلیک کردند اما پدافند هوایی ارتش سوریه توانست این موشک ها را رهگیری و منهدم کند.

    رژیم صهیونیستی همچنین ارتفاع «القبع» را در نزدیکی شهرک «خان ارنبه» هدف قرار داد که منجر به زخمی شدن ۲ تن از نیروهای ارتش سوریه شد.


    خبرها حاکیست، جنگنده های رژیم صهیونیستی دقایقی قبل (ساعت ۰۴:۳۰ به وقت تهران) وارد آسمان استان دمشق و قنیطره شدند و در حال هدف قرار دادن مواضع نیروهای سوری هستند و در مقابل هم پدافند هوایی ارتش در حال پاسخگویی به این حملات است.

    شب گذشته دمشق به تجاوزات موشکی رژیم صهیونیستی پاسخ داد به‌طوری که چندین پایگاه این رژیم هدف قرار گرفت و شهرک‌نشینان صهیونیست شب خود را در پناهگاه‌ها و زیر صدای آژیرهای خطر گذراندند.



    منابع رسانه‌ای گزارش دادند رژیم صهیونیستی ده‌ها موشک به مناطق مختلف سوریه شلیک کرد که پدافند هوایی این کشور شمار زیادی از آنها را ساقط کرد.

    «افیخای ادرعی» سخنگوی ارتش اسرائیل مدعی شده است که 20 فروند موشک به‌سمت مواضع نظامی در بلندی‌های جولان شلیک شده است. به‌گفته وی، 4 مقر نظامی مهم ارتش اسرائیل در جولان، هدف این حملات قرار گرفته است.

    این سخنگو در ادامه مدعی شده که سامانه پدافند هوایی اسرائیل برخی از موشک‌ها را رهگیری کرده است و این حملات موشکی تلفات جانی یا مادی ملموسی نداشته است.

    هم‌زمان کانال 10 تلویزیون اسرائیل از به‌صدا در آمدن آژیرهای خطر و شنیده شدن صدای انفجارهایی در بلندی‌های جولان خبر داد.

    ارتش اسرائیل همچنین در بیانیه‌ای اعلام کرد جنگنده‌های این رژیم ده‌ها هدف نظامی در سوریه را بامداد امروز بمباران کردند.

    به‌فاصله کوتاهی پس از این حملات موشکی به جولان اشغالی، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد سامانه‌های پدافند هوایی ارتش سوریه با حملات موشکی اسرائیل، که مناطق مختلفی در این کشور را هدف قرار دادند، مقابله و ده‌ها فروند از این موشک‌ها را ساقط کرد.


    یک منبع نظامی به سانا گفت: «پدافندهای هوایی ما ده‌ها موشک دشمن اسرائیل را منهدم کردند و از اصابت شمار زیادی از آنها به اهداف موردنظرشان مانع شدند. برخی از این موشک‌ها تعدادی از گردان‌های پدافند هوایی، رادارها و انبار مهمات را هدف قرار دهند.

    سانا همچنین گزارش داد، در نتیجه انهدام موشک‌های اسرائیلی توسط پدافند هوایی ارتش سوریه در حومه منطقه «الکسوه» در ریف دمشق، صدای انفجارهای مهیبی در این منطقه به گوش رسید.

    گزارش‌ها حاکی‌ است که رژیم صهیونیستی همچنین شهر «البعث» در شمال استان «القنیطره» را موشک‌باران کرده است. به‌نوشته سانا، خمپاره‌هایی از مناطق تحت کنترل رژیم اشغالگر به‌سمت شهر البعث در شمال استان القنیطره شلیک شده است.


    گزارش‌ها از حمص نیز حاکی‌ است که پدافند هوایی سوریه با موشک‌های اسرائیلی بر فراز حریم هوایی استان حمص مقابله کرده است.

    شبکه خبری المیادین به‌نقل از منابع نظامی، مراکز اسرائیلی هدف قرارداده‌شده در جولان را به‌شرح زیر برشمرد:‌

    مرکز نظامی اصلی جمع‌آوری اطلاعات فنی و الکترونیک.

    مرکز اصلی یگان مرزبانی از یگان 9900

    مرکز نظامی اصلی عملیات اختلال راداری

    مرکز نظامی اصلی شنود شبکه‌های ارتباطاتی بی‌سیم و باسیم

    ایستگاههای ارتباطات و ارسال اطلاعات

    مقر یگان سلاح‌های دقیق دشمن در عملیات زمینی

    فرودگاه بالگردهای نظامی

    مقر فرماندهی نظامی منطقه‌ای تیپ 810

    مقر فرماندهی گردان‌های نظامی در حرمون

    مقر زمستانی یگان موسوم به بنستیم.

    هشدار کمیته‌های مقاومت فلسطین به رژیم صهیونیستی

    کمیته‌های مقاومت فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: پاسخ موشکی سوریه به تجاوزات دشمن و هدف قرار دادن مواضع آنها را تبریک می‌گوییم، این یک گام مهم در بازداشتن دشمن و درهم شکستن غرور و زورگویی‌اش است.

    کمیته‌های مقاومت فلسطین تأکید کرده است ائتلاف عربی و اسلامی باید  تقویت شود و تمام  امکانات امت باید بسیج و تمام جبهه‌‌ها علیه دشمن صهیونیستی به‌کار گرفته شود.


    جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم تأکید کرد: دستان صهیونیست‌ها که تلاش می‌کنند بر ما اعراب و مسلمانان مسلط شوند، باید قطع شود.

    این جنبش خاطرنشان کرد آنچه در جبهه سوریه رخ داد، پاسخ طبیعی و قابل پیش‌بینی به تجاوزگری صهیونیستی به سوریه است.

    آمریکا تشویق کننده اسرائیل به ادامه تروریسم سازمان یافته است

    بر اساس گزارش المیادین،«طلال ابوظریفه» عضو دفتر سیاسی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین با محکوم کردن تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی به خاک سوریه تاکید کرد واکنش سوریه دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی‌اش و حق طبیعی در مقابل سیاست قلدرمآبی و زورگویی اسرائیل و آمریکاست.

    وی خاطر نشان کرد موضع وزارت خارجه آمریکا درباره حق اسرائیل برای دفاع از خویش خوانده ترغیب برای ادامه تجاوزات و تروریسم سازمان یافته‌ این رژیم علیه ملت فلسطین و کشورهای عربی و قرار دادن قانون جنگل به جای قانون بین المللی است.

    این در حالی است که آویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در موضعی که نشان‌دهنده وحشت رژیم از پاسخ قاطع سوریه و محور مقاومت به تجاوزگری این رژیم است، گفته است: اسرائیل خواهان تشدید اوضاع نیست و امیدواریم این وضعیت به پایان برسد.

    گروه‌های فلسطینی: مقاومت می‌تواند عمق اسرائیل را هدف قرار دهد


    معاون دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین ضمن دعوت به تشکیل اتاق عملیات مشترک با مشارکت گروه‌های مقاومت فلسطین، تاکید کرد محور مقاومت امکاناتی در اختیار دارد که می‌تواند عمق "اسرائیل" را هدف قرار دهد.

    جنبش‌های مقاومت اسلامی حماس، جهاد اسلامی، جبهه آزادیبخش فلسطین و کمیته‌های مقاومت مردمی اعلام کردند، محور مقاومت یکپارچه در برابر تجاوز صهیونیستی می‌ایستد و دوران جدا کردن هر یک از طرف‌های مقاومت از سوی رژیم اشغالگر به سر آمده است.

    از سوی دیگر کمیته‌های مقاومت مردمی از حمله تلافی‌جویانه سوریه به مواضع رژیم اسرائیل استقبال کرده و آن را گامی مهم در بازدارندگی دشمن و شکست زورگویی آن دانستند.

    منهدم شدن 70 درصد موشک‌های شلیک شده از سوی رژیم صهیونیستی

    المیادین به نقل از منابع میدانی سوریه گزارش  داد که سامانه دفاعی سوریه 70 درصد موشک‌های شلیک شده از سوی رژیم صهیونیستی را منهدم کرده است.


    پدافند هوایی سوریه همچنین سه فروند جنگنده ارتش رژیم صهیونیستی را که برای نفوذ به آسمان سوریه تلاش می‌کردند، هدف قرار داده است.

    دستور رژیم صهیونیستی برای بایکوت اخبار مربوط به پاسخ موشکی سوریه به تجاوزاتش

    رژیم صهیونیستی رسانه‌هایش را از پوشش هرگونه اخبار مربوط به هدف قرار گرفتن مواضع نظامی‌اش و پاسخ تلافی‌جویانه سوریه به تجاوزات مستمر رژیم منع کرده است.


    سیستم سانسور نظامی رژیم‌صهیونیستی جلوی انتشار هر نوع اخبار و اطلاعات از تعداد موشک‌ها و راکت‌های سقوط‌کرده در مواضع نظامی اسرائیل را گرفته است. همچنین اعلام هرنوع خبری از حجم موشک‌ها و انواع آنها و مناطقی که هدف قرار گرفته‌اند، جزو موارد ممنوعه در رسانه‌های رژیم صهیونیستی به‌شمار می‌رود.

    روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی درباره تبادل آتش بامداد پنج‌شنبه در جولان سوریه مدعی شد واکنش راکتی سوریه اقدامی از سوی ایران بوده است.

    روزنامه گاردین بعد از طرح این ادعا نوشت، جاناتان کونریکاس سخنگوی بین‌المللی و مسئول شبکه اجتماعی ارتش رژیم صهیونیستی به خبرنگاران گفت ارتش رژیم صهیونیستی توانست تعدادی از راکت‌های شلیک شده به سوی خود را رهگیری کند ولی تمامی آن‌ها را رهگیری نکرده است.

    روزنامه انگلیسی تلگراف هم در مطلب مشابهی به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی نوشت، راکت‌های شلیک‌شده به سوی نیروهای صهیونیست در جولان ۲۰ عدد بوده که گنبد آهنین ۴ راکت را ساقط کرده است.

    در ادامه گاردین مدعی شده است اگر این حمله تایید شود، اولین بار است که ایران مستقیما به سوی نیروهای صهیونیستی راکت شلیک کرده است و ایران و رژیم صهیونیستی که دو دشمن اصلی هم هستند، به سوی یک جنگ تمام عیار نزدیک می‌شوند.

    گاردین هم‌صدا با صهیونیست‌ها شده و سعی دارد حملات راکتی سوریه را اقدامی از سوی سپاه قدس ایران معرفی کند و نوشته است در صورت تایید حمله، ایران درگیری‌هایی را که سال‌ها به صورت جنگ نیابتی بوده،‌ ناگهان شدت بخشیده است و مستقیم راکت شلیک کرد.

    روزنامه انگلیسی گاردین در ادامه به نقل از سخنگوی بین‌المللی ارتش رژیم صهیونیستی نوشت، صهیونیست‌ها قبل از این تبادل آتش به روسیه، درباره چنین حملاتی اطلاع داده بود.

    ارتش رژیم صهیونیستی نیمه‌شب گذشته به شمال استان قنیطره سوریه حمله کرد که این حملات، علاوه بر واکنش قدرتمند پدافندی ارتش سوریه، با پاسخ سنگین موشکی به ده‌ها مرکز راهبردی این رژیم در جولان مواجه شد.


    ادامه دارد... .

    منبع : حامیان ولایت


    download

    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما